Wat is een Russian manicure?

Bij elke behandeling zit standaard een russian manicure inbegrepen. Zonder deze exclusieve toepassing bestaat er voor mij geen kwaliteit, perfectie en houdbaarheid. Omdat door deze toepassing van manicure ervoor zorgt dat je op een schone nagelplaat werkt en hierdoor het product op zijn allerbest hecht, ook kan je hierdoor een strakke afwerking krijgen rondom de nagelriemen en kan je het product ook iets verder naar de huid plaatsen waardoor het jou een ruime week uitgroei scheelt. Het is dus voor jou als klant een uitkomst... 

 

Russian manicure is een verzamelnaam voor meerdere methodes van een manicure en elke type houd heeft zijn eigen methode met diverse materialen.

  • Combi-manicure: Dit is een combinatie van werken met een bitje(s) en een schaartje of tangetje. Hierbij maken we de ruimte tussen de nagelriem en nagelplaat schoon en evt. eelt word weg gevreesd + de nagelriemen worden op een veilige manier weggeknipt met een schaartje of tangetje.
  • E-manicure: Dit is een volledig elektrische manicure met verschillende soorten bitjes. Hierbij maken we de ruimte tussen de nagelriem en nagelplaat schoon en evt. eelt word weg gevreesd + de nagelriemen worden op een veilig weg gesneden met een bij de huid horende bitje.
  • Mini manicure: Dit is het enkel werken met een bitje dat de ruimte tussen de nagelriem en de nagelplaat schoon maakt en evt. eelt word weggevreesd. Hier blijven de nagelriemen voor een grootdeel zitten, deze worden niet geknipt of gesneden maar enkel gepolijst.