Algemene voorwaarden


Mijn agenda staan maanden in voren volgeboekt en om alles voor mij en de klant zelf goed te laten verlopen hebben we een aantal salon voorwaarden opgesteld. 

 

- KOM OPTIJD! Er is niks vervelender als al schema te beginnen met uitloop, van uitloopt komt meer uitloop. Liever 5 minuten te vroeg als dat je binnenloopt op het moment dat je de afspraak hebt, dat is namelijk ook al uitloop helaas.

- Wij hanteren een no-show tarief van €50! Wanneer? 
* Als je niet vroegtijdig je afspraak annuleert/verplaatst, dit kan kosteloos tot 48 uur voor de afspraak.
* Wanneer je niet komt opdagen op je afspraak
* Bij het te laat komen van je afspraak! Dit is geheel afhankelijk van de agenda 

- Geen huisdieren meenemen

- Geen jonge kinderen onder de 10 jaar meenemen. Een behandeling duurt te lang voor jonge kindjes, en u bent uw beide handen gedurende behandeling aan mij kwijt.

- Wilt u een vriendin, zus, moeder of kennis meenemen? Dat is geen enkel probleem.

- In de salon word niet gerookt, ook niet tijdens de behandeling. Roken tijdens de behandeling heeft invloed op de kwaliteit van producten

- Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of vermissing. Een behandeling is geheel op eigen risico!

- Cinderella werkt uiterst hygiënisch,, alle materialen zijn van wegwerp of worden na uw behandeling gedesinfecteerd. Er kunnen altijd wondjes ontstaan, hier zal Cinderella ook professioneel mee omgaan.

- Constateer ik een schimmel of bacteriële infectie? Zal ook hier uiterst professioneel op gereageerd worden. Uiteindelijk staat kwaliteit bovenaan!

- I.v.m. kwaliteit werken wij niet zomaar over het werk van een andere styliste. Wilt u bij ons komen voor een behandeling? Maar heeft u iets van producten op uw nagels? Neem dan eerst contact op!